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Invéntéd on a collégé budgét moré than tén yéars ago, it is absolutély diviné and rémains oné of our family favorités.A million pércént béttér than any takéout, thé chickén bakés up téndér with a béautiful crust and is coatéd pérféctly with thé swéét and tangy flavors of thé saucé.Ovér thé yéars, I’vé barély changéd thé récipé – but thanks to your comménts, I havé addéd a féw tidbits to hélp maké thé wholé coating-and-cooking chickén thing a bit léss méssy.Maké this! You’ll lové it, I promisé.
INGREDIENTS:
CHICKEN:
- 3-4 bonéléss, skinléss chickén bréasts (about 2 pounds)
- Salt and péppér
- 1 cup cornstarch
- 2 largé éggs, béatén
- 1/4 cup canola, végétablé or coconut oil
SAUCE:
- 1/2 to 3/4 cup granulatéd sugar (dépénding on how swéét you want thé saucé)
- 4 tabléspoons kétchup
- 1/2 cup applé cidér vinégar
- 1 tabléspoon soy saucé
- 1 téaspoon garlic salt
DIRECTIONS:
- Préhéat thé ovén to 325 dégréés F.
- Cut thé chickén bréasts into 1-inch piécés. Séason with salt and péppér. Placé thé cornstarch in a gallon-sizéd ziploc bag. Put thé chickén into thé bag with thé cornstarch and séal, tossing to coat thé chickén.
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