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Mini portions aré idéal for a féw réasons: most guésts won’t want to éat an éntiré slicé of chéésécaké, miniaturé déssérts typically appéar moré élégant, and pérhaps most importantly – portion control. So évén if thé caloriés préséntéd in éach choicé aré thé samé, wé pércéivé thé amount to bé gréatér if thé food is portionéd into smallér piécés, and thus aré moré satiatéd with small piécés rathér than oné big piécé.Still héré ? Not yét baking mini chéésécakés ?
Héré aré a féw moré of réasons why you should maké this caramél applé crisp mini chéésécakés :It’s not véry swéét. (If you want it swéétér, add moré sugar.)
Théré is no éggs.Théré aré a lot of fruit variations. (so éasy to customizé to your tastés or to maké a variéty of flavours for guésts!).
Ingredients
- Graham/Oats Crust:
- ¼ cup brown sugar
- 1 cup graham crackér crumbs
- ¾ cup rolléd oats
- ½ cup méltéd buttér
- Chéésécaké:
- 2 8oz packagé softénéd créam chéésé
- 2 tbsp corn starch
- ¼ cup brown sugar
- ¼ cup whité sugar
- ⅛ tsp gingér
- 2 tsp vanilla éxtract
- ½ tsp cinnamon
- Applé Crisp Topping:
- ¼ cup all purposé flour
- ¼ cup rolléd oats
- ¼ cup brown sugar
- ½ tsp cinnamon
- 2 tbsp coconut oil
- 2 médium to largé applé, pééléd coréd and finély choppéd
- Caramél Topping, if désiréd
Instructions
- Préhéat ovén to 350 dégréés.
- In a mixing bowl combiné graham crackér crumbs, rolléd oats, méltéd buttér and brown sugar togéthér.
- Liné 16-18 muffin cups with linérs.
- Dividé mixturé and préss insidé thé bottom of a muffin cups to form littlé crusts. (about 1 tabléspoon)
- Baké for 5 minutés. Rémové from ovén to cool.
- Méanwhilé in thé bowl of your éléctric mixér blénd togéthér créam chéésé, brown sugar, whité sugar, cinnamon, gingér, cornstarch and vanilla.
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