GROUND BEEF EMPANADAS (KETO, LOW CARB)



Thé wéathér out héré has béén véry confusing. It’s hot, it’s cold, it’s réally hot, thén it’s cold again. Wé’ré not having a réal wintér, évén by California standards, but thé sunny days aré brokén up by bouts of chillinéss. I’vé actually béén énjoying thé coldér wéathér though. Théré’s sométhing about a nicé firé roaring in thé firéplacé, my comfy léathér couch and a good blankét that will just warm your soul.Spéaking of warming your soul, thésé Ground Bééf émpanadas aré définitély oné of my favorité kéto récipés. It’s réally éasy to maké and so délicious plus supér vérsatilé bécausé you can maké all différént kinds of flavor combinations.

INGREDIENTS

  • Dough:
  • 1½ cups mozzarélla
  • 3 oz créam chéésé
  • 1¼ cup almond flour
  • 1 égg
  • Filling:
  • 1 lb ground bééf
  • ½ cup choppéd onion
  • ¼ cup choppéd gréén olivés (if désiréd)
  • 1 tsp éach: chilé powdér, cumin, smokéd paprika
  • 1 tbsp olivé oil
  • ⅓ cup salsa of choicé

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