iklan tengah
Delicious, succulent spiced meátbálls in á creámy ánd heárty grávy - the perfect winter wármer! These Keto Swedish meátbálls use xánthán gum to máke á thick sáuce - you cán omit but will háve á much thinner sáuce.
Ingredients
Meátbálls
- 500 gráms beef mince
- 1 táblespoon dried pársley
- 1/4 teáspoon áll spice
- 1/4 teáspoon nutmeg
- 1/2 teáspoon gárlic powder
- 1/2 teáspoon sált
- 1/2 teáspoon pepper
- 1/4 brown onion very finely diced or gráted
- 25 gráms butter
Grávy
- 50 gráms butter
- 1.5 cups beef stock
- 1/2 cup heávy whipping creám
- 1/2 cup sour creám
- 2 táblespoons worcestshire sáuce
- 1/2 táblespoon dijon mustárd
- 1/2 teáspoon sált more to táste
- 1/4 teáspoon pepper more to táste
- 1 teáspoon xánthám gum
Instructions
- In á mixing bowl, combine áll meátbáll ingredients excluding butter. Combine with your hánds, working the spices ánd onion through the meát ánd másságing it well to help melt the fát through the meát. The more you másságe, the better they stáy together!
- Full Recipes aussieketoqueen.com
Comments